Seznam oblíbených modelů je prázdný – stiskněte pro přidání do oblíbených

Ročník:1975

Modelář od:1986

Bydliště:Žilina okr.KLADNO

Letiště:AIR MOJO u Lánské obory

Začinal jsem lítat na základní škole v kroužku KŽ u Radka ČÍŽKA a pravidelně se účastnil soutěži v kategorii H a A3 až do roku 1990 a poté si dal pauzu jako každý puberták a znovu se k tomu vrátil v roce 1995 kdy s Modelou FM27 přeladěnou u Zdenka Hnízdila se pustil do větronů a menších RC modelů kolem rozpětí cca 1000mm a starými spalováky od O.S.MAXE a to mě drželo cca 2.roky a pak opět nastála dlouhá prodleva,páč jako řidič kamionu brázdil celou evropu a na nic jiného čas už nezbíval ! Ale jak,už tomu tak osud přeje opět se k eroplánům vrátil v roce 2012 a ze soupravou GRAUPNER MC-16 r.v.1997 co zdědil po tátovi mě to znovu čaplo,že si loni 2013 zakoupil u Zdenka Hnízdila GRAUPNER MX-16 a začínám mit pocit,že už mi to nikdy nepustí !!!

Ukázat přátelům na Facebooku
Vložit model do oblíbených

no.ONE with BMK

Parametry

Výrobce: Hlavinka + já
Jak postaveno: Vlastní konstrukce
Kategorie: Na ven
Materiál: Balza + potah
Rozpětí: 600 mm
Délka: 640 mm
Váha: 55 g

Hodnocení

Tento model zatím nikdo nehodnotil...
Ohodnotit →
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hodnocení 1 - hrůza — 10 skvělá práce

Popis

Již v dubnu vznikly dvě házedla s anglickými časovači BMK,když jsem na jarní soutěži přišel o dva no.ONE !!! I když jsem měl suché a dobře hořící doutnáky stejně éra vzala draka !!! No a 1/2 roku se věnoval pylonům a k záletům došlo teprve včéra :-)
Jak jsem slíbil na jaře,že o zkušenost se podělím a musím konstatovat,že BMK splnilo očekávání na výbornou ! Trup jsem opět dělal svůj a tím pádem již osvědčený a systém časovače je totožný ! Jen bylo zapotřebí "přemostit" (proletovat) můstek,aby časovač mohl pálit silnější gumičky ! Použil 1S Li-polku 100mAh o váze 3g která zvládne spolehlivě přepálit 15x gumiček,takže na soutěž opravdu dostatečné ! Každopádně budoucí házedlo dostane ještě větší lipolku cca 250 mAh, protože stejně při použití jen 100mAh jsem dovažoval na předek skoro 7g !!!
Křídlo dostalo vylepšení ohledně 0.5mm carbon.páskoviny a kolíček má průměr 3mm a spoje uší a středu a konce oblouků 48g sklo,protože v minulosti se mě povedlo X krát natrhnout hodem křídlo,ale teď již to vypadá na pohodu.... aby taky né,bylo lepeno 285 s třemi tajnými přísadami,které Sam používá k lepení pylonového éra F3D no-name 2 :-) viz.poslední tři foto. .-) Kde je jasně vidět,že 285 stejně nepřežije srážku při které jsme se potkali v rychlosti 330 km/h. :-)

odkaz : https://bmks.co.uk/products/bmk-band-burner-e-timer

Komentáře

Navštivte také největší modelářské fórum RCMANIA.cz
© 2024 RCAlbum.cz - všechna práva vyhrazena
Jak přidat můj model | O serveru | Podmínky | Kontakt | Ikonka | Nápověda
Zpět na začátek